SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Välkommen till Damlaget

Vi i damlaget är ett härligt gäng som har stor kärlek till sporten. Och i sommar har vi fått chansen att kliva upp och spela i div3, vilket vi ser fram emot oerhört mycket! Men till oss är du välkommen oavsett om du är nybörjare, erfaren eller inte har spelat på flera år och är sugen på att spela igen. Vi har en träning i veckan samt seriespelet. Du är välkommen att vara med även om du bara vill träna fotboll med ett härligt gäng. 

 

För mer info går med på vår Facebook sida: Notvikens IK Damlag.

Referat: Alviks IK - Notvikens IK
Härligt med 3p!
2023-05-14 21:19

Söndagen den 14/5 var det dags att spela mot Alviks IK - som precis som vi - fått en sista-minuten-plats i division 3. 

 

Matchen slutade 0-9 till oss och det var härligt att få med sig de första 3p i division 3. Vi hade spelat i stora delar av matchen men i slutet på andra halvlek tappade vi orken och bjöd i Alvik lite i matchen då de kunde börja rulla mer boll. Men vi kunde kontrollera matchen väl trots att orken började tryta lite. 

 

Nu siktar vi vidare mot nästa match som är mot FC Nord den 29/5.

Klas inför derbyt: ”Det ser bra ut”
2023-05-14 09:15

Två lag som skulle spelat div 4. Hastigt och lustigt blir det istället div 3-derby sedan NIK och Alviks IK tackat ja till vakanser i den högre serien veckan innan premiären.
Lagen möttes i en träningsmatch i mars. Då vann NIK med 3-2. På söndag tar du dig till Liko Arena för att stötta. Avspark 19:00.

Referat: IFK Luleå - Notvikens IK
Förlust i seriepremiären
2023-05-06 22:09

Serien är igång och vi har gjort vår premiär i division 3. 

 

Tuffa och unga IFK Luleå stod för motståndet. IFK Luleå är otroligt bra på att rulla boll och är väldigt samspelta men vi gjorde vårt allra yttersta för att sätta stopp för deras spelidé, vilket vi lyckades väldigt bra med under lång tid. Skapade inte så mycket själva men vi hade några lägen varav 1 mål gjordes av Jessica Lindström och vi hade Rebecka i mål som gjorde en kanoninsats.

 

Matchen slutade till slut 4-1 men överlag är vi nöjda med vår instats utifrån de förutsättningarna vi hade. Alla på plan krigade sitt allra yttersta för att försöka sätta stopp och var kul att se hur vi stod upp för varandra och hjälptes åt. 

 

Vi var väldigt drabbade av sjukdomsfall inför denna match men som tur är har vi ändå en bred trupp och vi fick några som i sista stund kunde hoppa in och hjälpa till och det gjorde de med bravur. 

 

Vi ser fram emot nästa match mot Alvik på söndag den 14e maj.

Äntligen dags för seriepremiär!
2023-05-05 18:42

Det har varit tvära kast och ännu är inte hela spelprogrammet klart. Men nu är det äntligen dags för serien att rulla igång. Mot IFK Luleå på Nyabvallen. I div 3!!!

- Det blir att ställa om i och med det sena erbjudandet att ta div 3-platsen. Men vi har många bra spelare så det kommer att gå bra, säger Klas Abrahamsson, förväntansfull tränare.

Referat: Luleå SK - Notvikens Idrottsklubb
Tuff dag för oss i gruppfinalen i Lilla Coop Cup
2023-04-28 22:06

En sen och kall fredagskväll mötte vi LSKs division 2 lag i en gruppfinal i Lilla Coop Cup på Nyabvallen.

 

LSK startade starkt och vi hade inte mycket att sätta emot, målen trillade in. Vi fick ihop oss lite mer i slutet på första halvlek och startade även bättre i början av andra. Men sen kom tröttheten ikapp och LSK nyttjade det på bästa sätt och fick bra utdelning. Matchen slutade 13-0 och vi gratulerar LSK till gruppvinsten. 

 

Vi bryter ihop och kommer igen. 

 
Våra Sponsorer