SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Välkommen till Damlaget

Vi i damlaget är ett härligt gäng som har stor kärlek till sporten. Och i sommar har vi fått chansen att kliva upp och spela i div3, vilket vi ser fram emot oerhört mycket! Men till oss är du välkommen oavsett om du är nybörjare, erfaren eller inte har spelat på flera år och är sugen på att spela igen. Vi har en träning i veckan samt seriespelet. Du är välkommen att vara med även om du bara vill träna fotboll med ett härligt gäng. 

 

För mer info går med på vår Facebook sida: Notvikens IK Damlag.

Här är vinnarna i lördagens lotteri
2023-09-23 19:53

Först och främst. Tack alla som stöttade via lottköp. Och tack alla som bidrog till det digra vinstbordet. Lotteriet i samband med årets sista hemmamatch mot IFK Luleå inbringade smått otroliga 10.250 kronor. Stort tack.

Referat: Notvikens IK - IFK Luleå
Förlust mot seriesegrarna
2023-09-23 19:14

Det är alltid en rolig match när man ställs mot IFK Luleå, men tyvärr lyckades vi inte spräcka deras vinnarbubbla denna gången heller även om vi var riktigt nära i slutminuterna! IFK vann med 3-2.

UPPDATERING: Sista hemmamatchen på lördag - lotteri är igång
2023-09-20 10:03

På lördag 23/9 kl.16.30 spelar Notasdamerna årets sista hemmamatch på Tunavallen. Klara seriesegraren IFK Luleå kommer på besök.
Ett lotteri är redan igång och vi hoppas på stort stöd. Dragningen blir i samband med derbyt.

- - -

ÄNNU FLER VINSTER HAR TILLKOMMIT!
- - - 

Referat: Notvikens IK - Alviks IK
Betong i fotbollsskorna
2023-09-19 23:08

Sömnpiller i vattenflaskorna? Tunga ben efter söndagens match? Ja oavsett orsak så spelar vi säsongens sämsta match. Matchen hemma mot Alviks IK slutar med en oerhört sur 5-0-förlust. 

Referat: Notvikens IK - Trångfors IF 2
Vinst!!
2023-09-17 21:41

Oerhört skön vinst ikväll mot Trångfors IF 2 och dessutom med övertygande 6-0. 

 
Våra Sponsorer