SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Välkommen till Damlaget

Vi i damlaget är ett härligt gäng i olika åldrar och med olika erfarenheter, men med en stor gemensam kärlek för sporten. Vi tränar 1-2 gånger i veckan och under vinterhalvåret kör vi mycket fokus på futsal då vi brukar vara med på ett antal futsalsammandrag. Under sommaren spelar vi i div3 serien. Till oss är alla välkomna och vårat mål är att spela härlig fotboll och ha riktigt kul! 

 

För mer info går med på vår Facebook sida: Notvikens IK Damlag.

Instagram: Notvikens IK A-lag dam

 

Intresseanmälan till vårt lag görs här: Intresseanmälan

Tung seger i tidiga finalen
2024-06-09 21:53
Söndagens vinnare

Notas damer visade att gammal är äldst i den tidiga serie finalen mot Sunderbyns SK på söndagen. En tuff och från början jämn kamp där Norrbottens skyttedrottning Ida Lejon gav Notas ledningen. Sunderbyn utjämnade relativt snabbt men efter att Jenny Öqvist tog straffen när hon blev fälld i gästernas straffområde kändes det som Notas var det starkaste laget. Emma Eliasson forcerade in 3-1 i början av andra halvlek och Ida Lejon satte punkt med 4-1 i matchens sista spelminut. Matchens giganter var försvarets Cajsa Sundström och målvakten Clara Eriksson med flera kvalificerade räddningar. Nu laddar vi för Malmberget borta om en vecka. 

Seriefinal på söndag kväll
2024-06-08 20:00

Två lag är obesegrade i den norra trean. Notas med fyra segrar och ett kryss. Sunderby SK/Gammelstads IF som vunnit samtliga fyra matcher. På söndag möts man. Kl.19:30 är det avspark på Tunavallen.

Stabila 6-0 mot Gammelgården
2024-05-30 22:21

Notas damer vann en stabil seger mot Gammelgården på torsdag kväll. 4 mål av Ida Lejon som nu gjort 15 mål på 5 matcher! Sofia Jonsson lagets andra vassa målskytt gjorde de resterande 2 målen. Clara Eriksson i mål stod för en rad spektakulära räddningar och såg till att NIK höll nollan.

Notas går för fjärde raka segern
2024-05-26 21:00

Äntligen dags för seriematch hemma på Tunavallen. Tre raka segrar på bortaplan i inledningen men Notasdamerna tänker inte slå sig till ro.

På måndagskvällen kommer Assi IF/IFK Kalix på besök och siktet är inställt på en ny triumf.

Nytt derby på onsdag - Lira BK på Porsö IP
2024-05-21 22:46

På onsdag är det nytt cykelavstånd till bortamatch. Derby på Porsö IP mot Lira BK 2.

 
Våra Sponsorer