SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Start våren söndag den 14e maj kl 16-17

Välkommen till F 2017.

 

Detta lag kommer starta upp våren 2023 med träningsstart den 14e maj kl 16-17. Anmäl gärna intresse här: Anmälan, annars är det bara att dyka upp så tar vi det på plats.

Säsongsstart F2017
2023-05-16 10:30

Hej! 

Nu är det äntligen dags att dra igång fotbollssäsongen för flickor 2017! Det är i år våra tjejers tur att bilda ett eget fotbollslag och vi hoppas att ni vill vara med :) Vi som utgör "ledarstaben" just nu heter Britta Österstedt, Jonas Forsberg, Jenny Öhman och Josefin Norberg och är alla föräldrar till tjejer i laget. Vill DU vara med och engagera dig kring laget välkomnas detta varmt, hör då bara av dig till någon av oss!  

Första träningstillfället är söndag 14/5 kl 16-17 på Tunavallens konstgräsplan. Därefter kommer vi att träna söndagar kl 16-17, preliminärt v19-26 och v32-36. Under v27-31 är det semesteruppehåll. 

De första tillfällena är "prova-på-tillfällen". Så småningom kommer föreningen gå ut med information kring medlemsavgift etc. Under tredje träningstillfället, 28/5 bjuder vi in till föräldrainformation uppe på kansliet, under tiden tjejerna tränar.  

Fokus denna säsong kommer ligga på att börja skapa en lagsammanhållning och aktivitetsmässigt handlar det i första hand om lek och rörelseglädje, såklart med hjälp av vårat huvudredskap - FOTBOLLEN! 

Lämplig klädsel är bekväma träningskläder. Fotbollsskor är inget krav, men man kan gärna börja introducera användandet av benskydd redan nu, för att minska skaderisken!  

Avslutningsvis kan ni med fördel redan nu ladda hem appen "SportAdmin" då det är via den information, kallelser, frånvaro/närvaro etc. huvudsakligen kommer att kommuniceras. Nya deltagare fyller i anmälningsformuläret HÄR, för att bli anslutna till systemet och appen.  


Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till notvikenf2017@outlook.com eller ringa Britta på 0730212895. Likaså om ni redan nu vet med er att ni INTE är intresserade av att vara med denna säsong, så att vi kan ta bort er från den maillista som följde med från förra årets "Boll och lek"-verksamhet! 

 

Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar,
Jenny, Britta, Jonas och Josefin

 
Våra Sponsorer