NOTVIKENS IK LULEÅ
Herr - senior

Klar förlust borta mot Gottne IF
2023-05-27 18:03

Gottne IF gjorde 1-0 efter sex minuter. Sedan var egentligen NIK inte nära poäng. Även om det stod 1-0 i halvtid. I andra drygade ångermanlänningarna ut till 3-0.

Vi får nog vara ärliga och säga att NIK fick vara mest glada över halvtidsresultatet. Att matchen levde.
Efter det tidiga målet hade Gottne bland annat tio hörnor och två i virket samtidigt som Sebbe i målet gjort ett antal avancerade ingripanden.

Hemmalagets övertag var inte lika markant i andra halvlek men Notas lyckades inte skapa något riktigt tryck. Istället kom 2-0 (67) och 3-0 (75) och det speglade nog ganska väl matchen över 90 minuter.