Plats:Umeå Energi Arena SOL
Serie:Div 2 Norrland 2023
Förlust med 3-0 i premiären
2023-04-01 17:58

Notasherrarna fick en mardrömsstart på säsongen 2023. En tveksam straff emot efter fem minuter i redan svåra bortamatchen mot Team TG FF. Innan Notas hittade in i matchen hade hemmalaget 3-0 efter 36 minuter. Siffror som också blev slutresultatet.

Daniel Engberg, tränare:

Svårt att analysera så här direkt efter. Känslan är att vi är bra i inledning, men släpper för enkla mål. 3-0 efter 36 minuter är inte bra nog.
- Tycker vi är modiga och bra med boll. Men när vi inte får press på dem så faller vi inte med laget nog snabbt och stänger ytan bakom våran backlinje.

Premiären är avklarad och många killar gjorde sin första tävlingsmatch i div 2. Nu gäller det att snabbt lära läxan. Idag blev det bättre efterhand och på annandag påsk gäller det att visa från första spark vad man lärt sig.