SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Idrottsrabatten
2022-09-06 19:48

Nu är det dags för den här säsongens försäljning av Idrottsrabatten. Varje spelare i ungdomslagen ska sälja 5 häften av Idrottsrabatten vardera. Om flera barn från samma familj spelar fotboll i NIK behöver endast ett barn per familj sälja. Idrottsrabatterna hämtas ut av det lag där det äldsta barnet spelar.

 

Idrottsrabatten kostar 100 kr och då kan varje rabatt användas två gånger. En gång i häftet och en gång i mobilappen om man laddar ner den och registrerar häftet.

 

I veckan kommer häftena delas ut till varje spelare som säljer för laget. Senast torsdag den 15 sept så för ni via Swish på 070-640 75 28 över pengarna för era sålda häften. Inga häften av de 5 st som varje spelare blir tilldelade lämnas tillbaka. Har ni inte tillgång till Swish kan ni kontakta mig (Jonas) via telefonnumret ovan så löser vi betalning på annat sätt.

 

Lycka till med försäljningen!

 
Våra Sponsorer