SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

Bollkallar - NIK herr div 2 mot Bergnäsets AIK
2023-08-09 10:59

Bollkallar - NIK herr div 2 mot Bergnäsets AIK

 

Notas herrlag har efterfrågat P-10 lagets expertis då de vid morgondagens derby har behov av bollkallar vid hemmamatch mot BAIK i Div 2 Norrland 2023, samtidigt ska vi passa på att heja fram Notas.

 

Kallelse skickas ut, tacksam om ni kan svara så snart ni vet så underlättar ni planeringen för oss.

 

Vill poängtera att det är högst frivillig uppgift, vi tar på oss den uppgiften när vi får chansen, dels för det är många av våra spelare är intresserade av att vara bollkallar och dels utveckla gruppen tänker det sociala och en kul grej där man får lite tid att surra och inte minst fika som brukar vara mycket uppskattat.

Torsdag 10 augusti - Tunavallen konstgräs
Samling 19:15 (vid kiosken)
Matchstart 19:30 (slut ca 21:00)
Fika i paus, svara på kallelse så snabbt ni kan så kan vi dimensionera fikat.

 

 

Någon som är sugen att baka till ca 20st bollkallar? Meddela Mats 

Bollkallar - NIK herr div 3 mot Sunnanå SK
2022-09-28 18:17

Bollkallar - NIK herr div 3 mot Sunnanå SK

 

P-10 har fått förtroende att nu på lördag 1 oktober vara bollkallar vid Notvikens herrar, samtidigt ska vi passa på att heja fram Notas.

 

Kallelse skickas ut.

 

Vill poängtera att det är högst frivillig uppgift, vi tar på oss den uppgiften när vi får chansen, dels för det är många av våra spelare är intresserade av att vara bollkallar och dels utveckla gruppen tänker det sociala och en kul grej där man får lite tid att surra och inte minst fika som brukar vara mycket uppskattat.

Lördag 1 oktober - Tunavallen konstgräs
Samling 13:45 (vid kiosken)
Matchstart 14:00 (slut ca 15:45)
Fika i paus, svara på kallelse så kan vi vet hur många som kommer.

 

Någon som vill baka till ca 14st bollkallar, svara det i kallelsen så kontaktar jag er alternativt meddela Mats 070-301 72 30

 

 

//P-10 Ledarna

Notisen utdelning & Pantinsamling
2022-09-21 15:10

Nu är det dags för höstens omgång av Notisen utdelning och pantinsamling. Vi har som tidigare området Mjölkuddsvägen 81-159. Så måndag den 26 september börjar vi med att dela ut Notisen samt infoblad om pantinsamlingen.

 

Sen tisdag 27 september så tar vi pantinsamlingen.

 

Samling för båda aktiviteterna i Mjölkuddscentrum.

Kiosk & Grill under Prova på 9-manna cup
2022-09-08 20:31

Nu är spelschemat klart för Prova på 9-manna cupen och därmed också tiderna för passen.

 

Vi kommer att bemanna kiosk och grill under dagen mellan 8:30-16:30. Kiosken är som vanligt där intäkterna tillfaller föreningen. För grillen så sköter vi inköp och försäljning och där tillfaller allt laget. Gick tillbaka och såg att vi 2019 gjorde en vinst på 8 470 kr till laget i samband med Prova på 7-manna cupen. Det bör vi väl kunna slå?

 

Kiosk och grillpassen kommer fördelas enligt nedan och har man inte möjlighet att bemanna passet själv, så ser man själv till att det bemannas. Vi är ytterst beroende av er föräldrars hjälp i samband med detta. Kommer även skicka en kallelse via Sportadmin för respektive pass.

 

Passen bemannas av 1 förälder/vuxen till:

 

Tider Kiosk Kiosk Grill Grill Grill
8:30-11:15 Kevin Ville Arvid Frans Eddy
11:15-14:00 Thor Love Alexander Olle James
14:00-16:30 Miles Mio Noah Will Halvar

 

Jag (Jonas) kommer agera springpojke under dagen och hoppa in där det behövs eller sticka iväg för att göra inköp. Lasse kommer agera matchvärd för de besökande lagen under dagen.

 

Nu hoppas vi att vädret är med oss och att försäljningen flyter på bra!

Idrottsrabatten
2022-09-06 19:48

Nu är det dags för den här säsongens försäljning av Idrottsrabatten. Varje spelare i ungdomslagen ska sälja 5 häften av Idrottsrabatten vardera. Om flera barn från samma familj spelar fotboll i NIK behöver endast ett barn per familj sälja. Idrottsrabatterna hämtas ut av det lag där det äldsta barnet spelar.

 

Idrottsrabatten kostar 100 kr och då kan varje rabatt användas två gånger. En gång i häftet och en gång i mobilappen om man laddar ner den och registrerar häftet.

 

I veckan kommer häftena delas ut till varje spelare som säljer för laget. Senast torsdag den 15 sept så för ni via Swish på 070-640 75 28 över pengarna för era sålda häften. Inga häften av de 5 st som varje spelare blir tilldelade lämnas tillbaka. Har ni inte tillgång till Swish kan ni kontakta mig (Jonas) via telefonnumret ovan så löser vi betalning på annat sätt.

 

Lycka till med försäljningen!

På gång...
2022-08-15 15:21

Hej alla

Lite information om vad som är på gång…

 

Vi har ”Prova på 9 mot 9 Cup” lördagen 17 september så boka in det datumet då vi står som arrangörer och det kommer att behövas hjälp av er föräldrar, mer info kommer. Men boka fast det datumet.

 

Men vi har sett att våra spelare behöver röra på sig mer för att stärka både kondition och styrka speciellt med tanke på att när vi ska spela 9 mot 9 då kommer offside regeln att införas och då behöver vi ha mer ork.

 

I det arbetet har vi fått hjälp av Glenn Hall som har stor erfarenhet inom idrottsvetenskap och hälsovetenskap både som universitetsadjunkt och det egna företaget By Your Side. Glenn kommer att vara med 1 gång per vecka under hösten sedan får vi se om vi kan få ytterligare hjälp kanske en bra försäsongs uppladdning…

 

I går var första passet och våra spelare tyckte det var fantastiskt roligt att få ”köra fys” vi tackar Glenn för engagemanget.

 

Är någon nyfiken på By Your Side och kanske är sugen att komma igång eller utveckla sin träning, så finns det en hemsida där ni kan läsa mer och kontaktuppgifter.

https://www.byyourside.se/

 
Våra Sponsorer