SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

På gång...
2022-08-15 15:21

Hej alla

Lite information om vad som är på gång…

 

Vi har ”Prova på 9 mot 9 Cup” lördagen 17 september så boka in det datumet då vi står som arrangörer och det kommer att behövas hjälp av er föräldrar, mer info kommer. Men boka fast det datumet.

 

Men vi har sett att våra spelare behöver röra på sig mer för att stärka både kondition och styrka speciellt med tanke på att när vi ska spela 9 mot 9 då kommer offside regeln att införas och då behöver vi ha mer ork.

 

I det arbetet har vi fått hjälp av Glenn Hall som har stor erfarenhet inom idrottsvetenskap och hälsovetenskap både som universitetsadjunkt och det egna företaget By Your Side. Glenn kommer att vara med 1 gång per vecka under hösten sedan får vi se om vi kan få ytterligare hjälp kanske en bra försäsongs uppladdning…

 

I går var första passet och våra spelare tyckte det var fantastiskt roligt att få ”köra fys” vi tackar Glenn för engagemanget.

 

Är någon nyfiken på By Your Side och kanske är sugen att komma igång eller utveckla sin träning, så finns det en hemsida där ni kan läsa mer och kontaktuppgifter.

https://www.byyourside.se/

 
Våra Sponsorer