Ulrika Kieri
Referat: Notvikens IK - FC 65 Nord
Bekväm vinst
2023-08-29 22:53

Bekväm vinst ikväll med 5-0 mot Fc65nord. Vi kände oss extra sugen på vinst ikväll efter förra veckans sura förlust.

Vi gick ut och tog tag i taktpinnen från första minut och får verkligen till vårat spel. Fina löpningar, bollen hamnar där den ska och vi vinner närkamperna. Vi har dock en hel del missar framför mål första 15, men islossningen kommer då Emma Eliasson lägger en otroligt fin boll mellan backlinjen som Ida Lejon tar tillvara på och petar in 1-0. Flera fina kombinationer ger oss 3 mål till innan domaren blåser av första halvlek. Andra halvlek behåller vi taktpinnen men med något sämre tempo och inte lika vassa på mål, men vi fortsätter skapa chanser matchen igenom och målsiffran hade kunnat vara betydligt högre.

Kvällens måldrottningar var Ida Lejon (1), Jenny Öqvist (2), Emma Eliasson (1), Emma Persson (1)