Referat: Notvikens IK 2 - Unbyns IF
Seger 5-1 och 51 års skillnad i avslutningen
2023-09-24 15:11
Mats 64 år. Alex 13 år.

NIK 2 kom under med 0-1 mot Unbyns IF som spelade för nytt kontrakt. Men till paus var det vänt till 2-1 och till sist stannade det vid 5-1.

Notas hamnar därmed på tredje plats bakom Ohtana/Pajala FF och Haparanda FF.

Viktor Skogfält, coach:

- Jag tycker vi ger oss godkänt idag. Lite avslaget emellanåt men vi steppar upp när dom får sitt ledningsmål.

Rasmus Nilsson och Magnus Johansson gjorde målen i första halvlek. Hampus Stoltz revs ned och satte själv straffen till 3-1 direkt i andra. Sedan fyllde Adam Forsman och Magnus Johansson på med varsitt mål i 85:e minuten.

Kuriosa:

Idag fick man se ett brett spektra av spelare. När 64-årige Unbyledaren Mats Eriksson, redan i första halvlek, fick hoppa in skiljde det 51 år mellan honom och Notas målis Alexander Öberg Sarkissov, född 2010. Kan det vara någon form av rekord?