Serie:Div 5 Norra Norrbotten 2023
Referat: Överkalix FF - Notvikens IK 3
Snöplig förlust i Överkalix
2023-06-17 19:36

I tryckande värme i Överkalix mot ÖFF åkte NIK 3 på en kontring i 89:e minuten när man gick för seger. Det betydde istället 2-1 för hemmalaget.

Det här var en betydligt roligare match än de två senaste. NIK hade betydligt mer boll och kontrollerat spel inom laget.

Hemmalaget gjorde visserligen 1-0 men gulsvart kunde välförtjänt kvittera på straff genom Wille Boman sedan Albin NK rivits ned.

Efter paus växlade initiativet fram och tillbaka men efter ett rött kort på en hemmaspelare var det NIK som gick för segern. Och det var nära några gånger. Men så kom den där kontringen.

Nu återstår en match innan sommarvilan. Måndag 26/6 hemma mot LSK 2.