Notvikens IK 31 - 7Vittjärvs IK/Hedens IF 2

Aktivitetsinfo: Matchen flyttad från 5/6
Referat: Notvikens IK 3 - Vittjärvs IK/Hedens IF 2
Orken tröt mot Vittjärv/Heden 2
2023-06-05 00:06

I ärlighetens namn har inte förberedelserna för match varit de bästa. Med i princip hela truppen på väg att ta studenten är tankarna på annat håll. Och det må vara så. Men priset att betala blir att vi inte lyckas hålla ihop en match över 90 minuter. I hemmapremiären mot Vittjärv/Heden 2 rann det iväg till 1-7 (1-3).

Trots ett olyckligt självmål i första minuten var den första halvleken helt ok. Oscar Bramberg kvitterade snyggt till 1-1 och vi hade bra med boll inom laget.

In mot paus blev fick luckorna i försvarsspelet allt större och gästerna kunde rulla in två sena och olyckliga mål.

Efter paus var det liknande. Hyggligt från början. Men en redan från start liten och sargad trupp orkade inte hålla ihop och gästerna fick större och större ytor och nyttjade det med fint kombinationsspel och ytterligare fyra mål.

Nu blir det fokus på studentveckan. Sedan hoppas vi hitta tillbaka till rutinen med mer folk på en träning i veckan. Då kommer det sannolikt se bättre ut på vårens tre återstående matcher.