Plats:Björknäsvallens konstgräs
Serie:Div 5 Norra Norrbotten 2023
Förlust i värmen på Björknäsvallen
2023-05-14 15:18

Notas 3 (i vitt) krigade till sista droppen men fick inte in något kvitteringsmål. Svartbjörnsbyns IF:s mål från 26:e minuten räckte till seger med 1-0.

Det var en riktig batalj där det gavs och togs. Allan hade en i stolpen i första halvlek och i andra forcerade NIK fram ett antal lägen mot en högt stående hemmabacklinje. Dessutom hade NIK ett flertal hörnor.

Skall man framhålla någon enskild spelare blir det ändå William Kauma i målet. Han gjorde flertalet fina parader då hemmalaget kunde ställa om i vassa kontringar när NIK släppte på handbromsen framåt i jakten på mål.