SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NOTVIKENS IK LULEÅ

IFK Luleå
4 - 1
Notvikens IK
IFK Luleå4 - 1Notvikens IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 maj, 12:30
Plats:Nyabvallen
Serie:Div 3 Norrbotten 2023
Aktivitetsinfo: Samling kl 11.20
Förlust i seriepremiären
2023-05-06 22:09

Serien är igång och vi har gjort vår premiär i division 3. 

 

Tuffa och unga IFK Luleå stod för motståndet. IFK Luleå är otroligt bra på att rulla boll och är väldigt samspelta men vi gjorde vårt allra yttersta för att sätta stopp för deras spelidé, vilket vi lyckades väldigt bra med under lång tid. Skapade inte så mycket själva men vi hade några lägen varav 1 mål gjordes av Jessica Lindström och vi hade Rebecka i mål som gjorde en kanoninsats.

 

Matchen slutade till slut 4-1 men överlag är vi nöjda med vår instats utifrån de förutsättningarna vi hade. Alla på plan krigade sitt allra yttersta för att försöka sätta stopp och var kul att se hur vi stod upp för varandra och hjälptes åt. 

 

Vi var väldigt drabbade av sjukdomsfall inför denna match men som tur är har vi ändå en bred trupp och vi fick några som i sista stund kunde hoppa in och hjälpa till och det gjorde de med bravur. 

 

Vi ser fram emot nästa match mot Alvik på söndag den 14e maj.

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer