Referat: Notvikens IK 2 - Gällivare SK
Målvakter i centrum vid 5-0 mot GSK
2023-05-28 15:01
Tre målisar. Sebbe, Axel och Morgan.

Notastruppens tre målvakter var i centrum när NIK 2 besegrade Gällivare SK med 5-0 (3-0).

Sebastian Gustavsson och Morgan Grankvist vikarierade som utespelare med varsitt mål som facit. Axel Rindeskog stod för en helgjuten insats i målet.

Det var annars en mer van målgörare som inledde målskyttet. Neo Westerlund, tillbaka efter skada, hittade rätt redan efter sex minuter.

2-0 drog Sebbe upp i nättaket med vänstern. Vid 3-0 körde Rasmus Nilsson slalom förbi ett halvdussin GSK:are och rullade bollen i öppet mål.

Neo var ännu snabbare efter paus. 4-0 efter tre minuter. Sedan blev han nedriven och Morgan satte straffen distinkt högt i högerhörnet till 5-0.

Viktor Skogfält, coach:

- En rätt bra match från vår sida. Vi tar vara på en högt stående backlinje i motståndarlaget och punkterade matchen i första halvlek.
- Andra blir mer en transportsträcka som vi spelar av på ett bra sätt. Extra eloge till Morgan och Sebbe som gör bra insatser trots ovana positioner.