Plats:Arcushallen
Serie:Träningsmatcher 2023
Tätt och oavgjort mot TP47
2023-03-19 16:47

Efter en ledig helg var Notasherrarna i elden igen på söndagen. Det blev en tät historia när TP47 från Torneå gästade Arcus. Efter en mållös första halvlek tog NIK ledningen men TP47 hann kvittera till 1-1.

I den första halvleken var det framför allt de båda lagens försvarsspel som firade triumfer. Framåt försökte man vårda bollen och spela sig fram men det var egentligen inte något av lagen som skapade något nämnvärt.

Något öppnare blev det i andra. Inte minst blev det en del farligheter kring hörnor. Notas ledningsmål kom ganska omgående efter en hörna från höger. Först blev det undannick och sedan hittade Filip Lantz rätt med ett vackert skott med vänstern.

Även gästernas kvittering till 1-1 kom efter en hörna. Det blev lite tilltrasslat innan ett skott från sex meter hittade rätt. Inte långt därefter prickade gästerna ribban efter en identisk situation.